Додати оголошення

Центр підтримки

Услуга "OLX доставка"
Что делать при технической неполадке?

Мій Профіль

Особистий обліковий запис Мій профіль використовується для керування Вашими оголошеннями. Доступ до особистого облікового запису дає вам такі можливості:

  • миттєве розміщення оголошення без підтвердження (якщо Ви авторизовані);
  • внесення будь-яких змін до оголошення;
  • видалення неактуальних оголошень;
  • оновлення оголошень по даті кожні 7 днів (для всіх розділів, окрім Дім і сад);
  • перегляд статистики за кожним оголошенням;
  • отримання та надсилання особистих повідомлень;
  • перегляд історії платежів і рахунку OLX;
  • зміна налаштувань контактних даних, пароля, електронної адреси, електронних повідомлень, розсилки;
  • налаштування SMS-повідомлень про нові відповіді на Ваші оголошення, отримані електронною поштою, для Топ-оголошень;
  • видалення облікового запису;
  • оформлення доставки.

Мій профіль містить наступні розділи:

1. Оголошення - Активні (доступні на сайті), Очікуючі (оголошення, які проходять перевірку модератором), Неактивні (видалені вами оголошення), Видалені (оголошення, видалені модератором).

Дії з Активними оголошеннями:

- Переглянути: переглянути сторінку оголошення на OLX.

- Редагувати: змінити параметри оголошення, додати фотографії.

- Деактивувати: видалити оголошення в список Неактивні оголошення.

- Повідомлення: переглянути повідомлення щодо оголошення.

- Рекламувати: підвищити ефективність оголошення, замовивши платні послуги.

- Статистика: кількість переглядів Вашого оголошення, переглядів поля Телефон. Доступна функція обнулення переглядів оголошення (тільки для десктопної версії сервісу).

- Vkontakte, Однокласники, Facebook, Twitter: розмістити оголошення в соціальних мережах.

- Листівка: роздрукувати оголошення у вигляді листівки.

- Віджет: розмістити віджет на вебсайті або в блозі.

- Оновити: безкоштовно оновити оголошення по даті (доступно 1 раз на 7 днів, кнопка з'являється як тільки Оновлення доступне).

Дії з Нективними оголошеннями (строк зберігання в Неактивних: 6 місяців):

- Переглянути: переглянути сторінку оголошення.
- Редагувати: змінити параметри оголошення, додати/видалити фотографії.
- Видалити: видалити оголошення остаточно, без можливості відновлення.
- Повідомлення: переглянути повідомлення по оголошенню.
- Активувати: відновити раніше видалене оголошення в список «Активні оголошення».

Дії з Очікуючими оголошеннями:

- Переглянути: переглянути сторінку оголошення, якою вона буде на сайті після перевірки модератором.

- Редагувати: змінити параметри оголошення, додати фотографії.

- Скасувати публікацію: скасувати розміщення оголошення, при цьому воно буде остаточно видалено, без можливості відновлення.

Дії з Видаленими оголошеннями:

- Видалити: видалити оголошення остаточно, без можливості відновлення.

- Дізнатися докладніше: переглянути сервісне повідомлення про причину видалення оголошення модератором. Якщо оголошення відправлене на редагування, Ви можете внести необхідні виправлення і відновити оголошення за допомогою кнопки Виправити в тексті сервісного повідомлення. Якщо кнопка Виправити недоступна, оголошення не може бути відновлено.

Примітка: якщо у Вас немає пароля (ви незареєстрований користувач), то Ви зможете управляти своїм оголошенням за допомогою посилань, зазначених у листі-оповіщенні, надісланому на Вашу електронну адресу після публікації оголошення.

Для пошуку необхідних оголошень в обліковому записі доступна функція Пошук.

Пошук можна здійснювати в усіх списках оголошень (Активні, Очікуючі, Неактивні, Видалені) за ключовим словом, яке використовується в заголовку, або за номером оголошення.

2. Повідомлення - у цьому розділі доступне листування щодо Ваших оголошень, а також оголошень інших користувачів, з якими Ви ініціювали листування. У розділі зберігаються Отримані, Надіслані та Архівні повідомлення.

- Отримані і надіслані повідомлення: вхідні й вихідні повідомлення за Вашими оголошеннями, а також оголошеннями інших користувачів, з якими Ви листуєтеся. Ці повідомлення можна Позначити зірочкою, а також перемістити до Архіву. Також у цьому розділі доступний фільтр за Непрочитаними і Позначеними зірочкою повідомленнями.

Повідомлення в розділах Отримані і Надіслані зберігаються 4 місяці, після чого видаляються автоматично.

- Архівні повідомлення: архів видалених Вами вхідних/вихідних повідомлень. Доступне відновлення, а також остаточне видалення повідомлень з Архіву.

3. Платежі й рахунок OLX - у цьому розділі зберігається історія замовлень додаткових послуг, а також зазначається баланс Вашого рахунку OLX.

4. Налаштування - розділ, у якому Ви можете внести зміни в налаштування Вашого облікового запису.

- Змінити контактні дані: у цьому розділі Ви можете змінити контактні дані, які Ви вказали при розміщенні оголошення, при цьому зверніть увагу: в уже опублікованих оголошеннях контактні дані при цьому не зміняться, їх необхідно змінювати способом редагування оголошень. Також Вам доступна функція увімкнення/вимкнення попереднього заповнення таких полів, як Регіон, Місто, Точна адреса, Контактна особа і Номер телефону.

- Змінити номер: опція для зміни номера телефону, за допомогою якого можливо здійснювати вхід в Мій профіль.

- Змінити пароль: у цьому розділі Ви можете створити новий пароль, який Ви використовуєте для авторизації.

- Змінити email-адресу: Ви можете змінити електронну адресу, яку використовуєте для входу на OLX.

- Сповіщення: опція для налаштування повідомлень від OLX.

- SMS-сповіщення: тут Ви можете увімкнути повідомлення по SMS про нові відповіді на Ваші оголошення, отримані на електронну пошту. SMS-повідомлення працюють тільки для Топ-оголошень.

- Видалити обліковий запис: якщо розміщення оголошень для Вас більше неактуально, скористуйтеся кнопкою Видалити обліковий запис.