Додати оголошення

Центр підтримки користувачів

Правила безпечних покупок
Як використовувати послугу OLX Доставка?

Чому Мій профіль заблоковано?

Можливі причини блокування профілю:

  • Дублювання. Тобто створення більш ніж одного профілю від однієї фізичної чи юридичної особи (крім OLX-магазинів).
  • Систематичні порушення. Регулярна публікація оголошень, що порушують Правила, Умови та / або знаходяться в списку Товарів та послуг, заборонених до публікації

  • Порушення законодавства.

  • Помічена підозріла активність в профілі. Щоб ваші дані не потрапили в руки недоброзичливців, ми обмежуємо доступ до профілю. У цьому випадку повернути доступ до вашого профілю може тільки Служба підтримки. Для цього:
  1. Оперативно зв'яжіться зі Службою підтримки, через Форму зворотного зв'язку.
  2. Зі списку оберіть тему "Шахрайство".
  3. У формі зворотного зв'язку вкажіть дані, які використовувалися в вашому профілі.
  4. У поле Опис ОБОВ'ЯЗКОВО вкажіть один із запропонованих варіантів:

        - використовувати теперішній профіль, але поміняти пароль до профілю OLX і особистої пошти на більш складний і видалити "чужі" оголошення;

       - створити новий профіль OLX з новим паролем і видалити нинішній. (!) Для видалення у зверненні має бути присутнім підтвердження: "Я погоджуюся на видалення профілю Адміністрацією сервісу".

Дублювання профілів 

 Чому не варто дублювати профілі - наочно:

              Дубльовані облікові записи                               Один обліковий запис

Згідно з Правилами OLX (п. 14) одному користувачеві (як юридичній, так і фізичній особі) доступний тільки один профіль незалежно від опублікованих оголошень та / або номерів телефонів, що використовуються (крім OLX-магазинів).

Кожному родичеві / члену родини також необхідно користуватись власним профілем для публікації оголошень з унікальним товаром / послугою.
Облікові записи, технічний аналіз яких виявив їх приналежність одному власнику або спільне користування членами родини, визначаються системою як дубльовані й призупиняються або блокуються автоматично.

Оголошення в призупиненому обліковому записі активні, доступні для перегляду на OLX до закінчення терміну їх публікації.

Для професійних користувачів, компаній (фірм, ПП, їхніх представників) допускається лише один профіль з контактними даними компанії (крім OLX-магазинів).

Якщо при вході в профіль ви бачите повідомлення Ваш обліковий запис заблокований, це означає, що вхід в обліковий запис недоступний з причини блокування. Раніше опубліковані оголошення неактивні й недоступні для перегляду на сервісі.

Чому не варто дублювати профілі?

Ваш профіль - це ваша “візитівка” на OLX. Не варто дублювати його заради сумнівної вигоди. Краще користуйтеся одним обліковим записом - підвищуйте довіру до своїх оголошень, забезпечуйте собі ефективні продажі і… звичайно ж - отримуйте наше схвалення :)