Додати оголошення

Центр підтримки

Сообщения временно недоступны
Важно: изменение электронного адреса

Чому заблокований мій Профіль?

Профіль (обліковий запис) може бути заблокований з декількох причин:
1. Дублювання облікових записів - це створення більш, ніж одого облікового запису від одної фізичної чи юридичної особи.
2. Систематичні порушення Правил OLX - регулярна публікація оголошень, котрі порушують Правила, Умови та/або знаходяться в списку Товари та послуги, заборонені до публикації.
3. Порушення законодавства.

Дублювання облікових записів

Згідно з Правилами публікації оголошень (п. 10), одному користувачеві (як юридичній, так і фізичній особі) доступний тільки один особистий обліковий запис Мій профіль.

Облікові записи, технічний аналіз яких виявив їх належність до одного автора, визначаються системою як дубльовані й призупиняються або блокуються автоматично.

Для професійних користувачів, компаній (фірм, ПП, їх представників) допускається тільки один обліковий запис із контактними даними цієї компанії і на сьогодні додаткових умов не передбачено.

Якщо Ваш обліковий запис призупинено, Ви отримаєте сервісний лист, у якому можна вибрати та активувати один з дубльованих облікових записів.

Також для вибору можна увійти в особистий обліковий запис Мій профіль, використовуючи свою електронну адресу та пароль, і вибрати обліковий запис за допомогою однойменної кнопки.

У цьому випадку Вам необхідно вибрати один обліковий запис для Вашого користування й увійти в нього для активації.

Зверніть увагу: при видаленні дубльованого облікового запису Ви можете видалити тільки той, до якого Ви увійшли на момент видалення. Якщо Ви бажаєте видалити дубльований запис, Вам необхідно увійти в нього, використовуючи його дані: електронну адресу і пароль.

Якщо кнопка Вибрати обліковий запис недоступна, це означає, що обліковий запис з Вашими контактними даними вже вибрано та активовано раніше. Вам необхідно використовувати активний обліковий запис.

Оголошення в призупиненому обліковому записі активні, доступні для перегляду на OLX до закінчення терміну їх публікації.

Якщо при вході в Профіль Ви бачите повідомлення: Ваш обліковий запис заблоковано - це означає, що система заблокувала доступ до всіх повторюваних облікових записів, при цьому один зі списку залишається активним і його можна використовувати.