Додати оголошення

Центр підтримки користувачів

Достигнут лимит, не могу опубликовать новое объявление
Компенсация за период обновления сервиса 6.12

Як оновити оголошення?

Термін розміщення оголошення на сервісі - 30 днів. Після його закінчення оголошення перейде в папку Неактивні, якщо ви не деактивуєте його раніше. Термін зберігання в неактивних - 6 місяців.

Що ж робити, коли закінчиться термін розміщення?

Оголошення можна повернути на сервіс за допомогою кнопки Активувати, доступної для кожного оголошення:

А тепер увага - важливі моменти!

Якщо ви опублікували оголошення, наприклад, 1 липня, а потім деактивували його 20 липня (до завершення терміну публікації в 30 днів) та активували його повторно, припустимо, 25 липня:

  • дата публікації не зміниться і залишиться 1 липня
  • оголошення не підніметься вгору списку
  • термін публікації не продовжиться ще на 30 днів

Як підняти оголошення вгору списку раніше терміну?

Скористатись однією з послуг:

- Підняти вгору списку
- 7 піднять вгору списку

(!) Важливо: ці послуги не продовжують термін публікації оголошення. Він, як і раніше, складає 30 днів.