Додати оголошення

Центр підтримки користувачів

Достигнут лимит, не могу опубликовать новое
Лимиты для профессиональных пользователей

Що означає "Товар заброньовано"?

"Товар заброньовано" відображається на сторінці оголошення протягом 15 хвилин від моменту натискання кнопки "Купити з доставкою" потенційним покупцем. Якщо протягом цього часу, продавець не підтвердив угоду - "Товар заброньовано" автоматично заміниться на кнопку "Купити з доставкою". 

Якщо покупець здійснив оплату, кнопка "Товар заброньовано" - зникне, при цьому послуга "OLX доставка" не буде автоматично повторно підключена до актуального оголошення. Для активації послуги "OLX доставка" в своєму оголошенні продавцеві необхідно клікнувши Редагувати, поставити галочку і зберегти зміни.